info

Beste mensen, normaal gezien blijven we vrij rustig tijdens de winter- en herfstperiode maar deze keer is het anders. We zetten onze schouders onder een nieuw evenement, namelijk het "EVANEMENT", dat vrouw en cultuur centraal plaatst. Voor dit evenement wil ook provincie Limburg een grootse promotiecampagne opzetten, met mogelijk enkele duizenden bezoekers in Genk in het weekend na 8 maart (internationale vrouwendag): zaterdag 12 en zondag 13 maart dus.

We zouden ons niet zijn als we hier niets artistieks en creatief onder zouden plakken, vandaar dat wij, in dit kader, "EVART" zullen organiseren.

Het concept ligt in de lijn van Kunst op het Plein: workshops, actieve kunstenaars, animatie... Deze keer proberen we het ook wat verder open te trekken door de academies en kunstverenigingen er actiever bij te betrekken. Dit wil niet zeggen dat individuele kunstenaars niet mogen deelnemen, integendeel! En het stopt niet bij visuele kunsten, we willen er ook de audio in betrekken en een muzikale omkadering voorzien.

We rekenen dus op alle deelnemers en organisaties om hier een bruisend evenement van te maken. Mocht je ideeën hebben, geef ze dan zeker door via nielsdeweyer@gmail.com en bart@artpoint.be.

Locatie en tijdstip: Shopping 3 Genk in de lege panden en gangen, tijdstip: 12 en 13 maart 2011, telkens van 13-17u.

De organisatie van "EVART" ligt in handen van Kunst op het Plein v.z.w. samen met Bart Schepers en met de ondersteuning van Stad Genk.

Inschrijving is mogelijk via het online inschrijvingsformulier. Nieuwsgierig? Vragen? Contacteer dan Bart Schepers via bart@artpoint.be op 0486/831978 of Niels De Weyer via nielsdeweyer@gmail.com of 0486/463371.